Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan få bort bananfluer

Dette gjør du ved å rydde opp i huset og fjerne. Rengør køkkenvask og rens afløbet.

De Beste Radene Mot Bananfluer Bolig
De Beste Radene Mot Bananfluer Bolig

Det er relativt enkelt å bli kvitt bananfluer med de rette tiltakene.

. Eddik og oppvaskmiddel Ha litt eddik og et par dråper oppvaskmiddel i en skål. Lav derefter et par huller i folien. Vask altid beskidte tallerkener bestik og glas af. Bananskall eller sitronskall i en bolle med plastfolie over.

Bananfluer tiltrekkes av gjærende frukter og grønnsager skvetter av vin øl eddik og melk mv. Her kommer det viktigste middelet i kampen mot bananfluer nemlig det å fjerne stedene de finner næring og legger egg. Ja og løsningen skal faktisk findes i årsagen til plagen. Der er tips til bananflue bekæmpelse og hvordan du kan lave en bananflue fælde.

En beskidt tallerken der får lov at stå kan nemt tiltrække bananfluer. Men husk å sette støvsugeren utenfor etterpå hvis ikke kan. Har du fået de irriterende kræ inden. Madrester sætter sig ofte ved afløbet.

Bananfluer vil finde vej ned til væsken. Bananfluen er 2-4 mm lang har en gulbrun farge og røde øyne. Tre grep mot bananfluer. Hvordan ser bananfluer ut.

For å fjerne bananfluene så må du fjerne arnestedet og trivselsstedene til disse. Man stikker små hull i plastfolien og så skal bananfluene smette inn der og ha det vanskeligere med å komme seg ut. Bananfluer tiltrækkes af gærende frugter og grønsager sjatter af vin øl eddike og mælk mv. Bananfluefelle Heller du i tillegg litt salmiakk eller klor i sluket på kjøkkenet fjerner du vond lukt som kan oppstå i rørene.

Fjern produkter som gjærer vask søppelbøtter og ikke la oppvask bli stående. Bananfluer har kort levetid og dersom du gjør en god jobb her vil. Lav din egen eddikefælde til bananfluer Du kan også forsøge dig med en hjemmelavet fælde med æbleeddike der også vil tiltrække bananfluerne. Fjern all søppel som inneholder matavfall.

Vask godt med salmiakk og klor for å få bort alt av matrester. Løsning Ja og løsningen kan faktisk finnes i årsaken til plagen. Fang bananfluer i folie-fælde Hæld eddike øl eller en smule rødvin i en skål og dæk den til med plastikfolie. Nedenfor føler en del gode råd for å fjerne bananfluer.

Fjern først de ting der tiltrækker dem - husk at tømme skraldespanden jævnligt og bind knude på affaldsposen når du. Det første og kanskje viktigste tiltaket for å fjerne bananfluer er hygiene og vekstforhold. For at forhindre bananfluen i at yngle i første omgang er det vigtigt at holde køkkenet pænt og rent uden våde områder med madrester. Godt renhold av kjøkken bad og andre.

Bananfluene til tiltrekkes av lukten av eddik. Fælde til bananfluer Som sagt er det utroligt nemt at lave en fælde til banafluer. Slik jager du bort fluene med fryseposer og vann 2. Eddikefælden til bananfluer er nem.

Et par cherrytomater ble glemt i en skål på benken og vi dro bort en helg. Bland eddik og Zalo i en skål og sett den fram der fluene. Korianderplanten kunne vært satt ut på balkongen. Og gir du fluene en blanding av eddik vann og en dråpe.

Hvordan forebygger man mod bananfluer. De lette fluene har ingen sjanse og blir sugd inn i maskinen. Du kan slippe af med bananfluer på flere forskellige måder. Kom æblecidereddike i et glas kop eller lignende læg husholdningsfilm over og en elastik om.

Læs med her og få gode råd til hvordan du kan fjerne bananfluer. To tomme hvitvinsflasker og et par ølbokser. Noen bruker støvsugeren til å fjerne bananfluer med.

Hvordan Bli Kvitt Bananfluer En Gang For Alle Tryggerehverdag No
Hvordan Bli Kvitt Bananfluer En Gang For Alle Tryggerehverdag No
Bananfluer Effektivt Husmorstips Som Kan Fa Dem Unna For Alltid
Bananfluer Effektivt Husmorstips Som Kan Fa Dem Unna For Alltid
Bananfluer Slip Af Med Dine Bananfluer Med Disse 3 Tips Plantorama
Bananfluer Slip Af Med Dine Bananfluer Med Disse 3 Tips Plantorama
Orkla Home Personal Care Ren Velvaere Mynewsdesk
Orkla Home Personal Care Ren Velvaere Mynewsdesk
Bananfluefelle Beste Hjemmelagde Felle Skadedyrhjelp
Bananfluefelle Beste Hjemmelagde Felle Skadedyrhjelp

Posting Komentar untuk "hvordan få bort bananfluer"